Известие

Collapse
No announcement yet.

питане относно 146 T.Spark 1.6- метан

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• питане относно 146 T.Spark 1.6- метан

нормално ли е 10лв -105км градско + ръчка? и за тези,които разбират от метан -80л бутилка за колко лв би трябвало да се пълни?
    Alfa 146 T.Spark 16v 120hp (МЕТАН)

това е за раздела за алфи на газ!
    не си написал в подписа какъв ти е двигателят, мисля че е нормално за 10лв 100 и малко км градско
    аз минавам макс 130 за 12лв, но съм с настройки "икономично"

колко пълни бутилката зависи колко си имал преди това (защото никога не се изпразва напълно), колко е мощен компресора на метан станцията, колко е атмосферната температура, сигурно и от още неща зависи
    най-мощен и с охлаждане компресор (така съм чувала) е на една до Централни гробища
    на моите 54л зареждам при цена 1.13 за около 11 - 12лв (12 и малко при тия до централните)

ааа и не си написал даже от кой град си
    Ако парите ти стигат, значи нямаш въображение.
    AR 156, 1.6 TSpark 2000г на метан - R.I.P.

Comment

забавлявате ме.... РЪЧКА - МЕТАН

http://www.facebook.com/VenturaGarage
      Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."

Comment

Първоначално публикувано от mim
        това е за раздела за алфи на газ!
        не си написал в подписа какъв ти е двигателят, мисля че е нормално за 10лв 100 и малко км градско
        аз минавам макс 130 за 12лв, но съм с настройки "икономично"

колко пълни бутилката зависи колко си имал преди това (защото никога не се изпразва напълно), колко е мощен компресора на метан станцията, колко е атмосферната температура, сигурно и от още неща зависи
        най-мощен и с охлаждане компресор (така съм чувала) е на една до Централни гробища
        на моите 54л зареждам при цена 1.13 за около 11 - 12лв (12 и малко при тия до централните)

ааа и не си написал даже от кой град си
        верно шапка ти свалям .. уби го
        ех. AR 166 FL 2.0 TS еx. AR 164 2.5 TD Super ex. AR 75 2.0 TS ex. AR 146 BOXER

Comment

Първоначално публикувано от ne0
          забавлявате ме.... РЪЧКА - МЕТАН
          146 1.6 Boxer '96

Comment

Теоритично 80 л. ти бутилка събира 14,3 кг. метан и вече според цената си правиш сметката....И защо Нео да няма ръчка на метан....пълен метанов инжекцион на спортен режим е същото като на бензин....
            Alfa Romeo 146 1.6 TS '00 Черната Сянка
            Fiat Brava 1.6 16V ELX '97

Fiat Brava 1.4 12V SX '98 - ex

Comment

мхм, да, точно така, съвсем
              I just have a hunch that Stalin is not that kind of a man. I think that if I give him everything I possibly can and ask for nothing from him in return, he won't try to annex anything and will work with me for a world of democracy and peace
              Roosevelt

Comment

Working...
              X